O fagu manogi e matagofie e pei o laau

O le tele o fagu manogi matagofie e fa'aosofia e la'au.A uma mea uma, o le tele o le manogi e sau mai laau, fugalaau ma fua.

Na fa'alauiloa fo'i e Karl Lagerfeld se mea manogi e pei o le pa'u moli a'o tautuaina Chloe.O lenei ituaiga o manogi o se fati masani o fuga moli.E maua ai e tagata se tofo moli ma se lagona mafanafana mai totonu i fafo.

Perfume bottles

I le taimi lava e tasi, na faʻalauiloa ai foʻi se isi mea manogi mo tamaʻitaʻi, ma o le mamanu o le tino fagu na faʻaosofia i laʻau, ma o le fagu fagu manogi na faia i fugalaau.O lenei fugalaau e tatau ona foliga pei o le jasmine afiafi, o le mea sili foi lea o le manogi.

Perfume-bottles-9

Ua fa'alauiloa e Schiaparelli se lau o le ivy e pei o le manogi e ta'ua o le Succ s Fou, o lona uiga o le manuia.

O le foliga o le ivy e faʻaaogaina ona o lana gagana fugalaʻau e iai le uiga o le faʻamaoni.O le tuufaatasiga o igoa ma foliga e faamanuia ai le alofa, “ua uma”!

Oi, afai e te lafoina lenei mea i le aso Valentine, o le a si'itia le tulaga atoa......

Perfume-bottles-10

Le rosa i lalo, E manaia foi.E le gata o se fagu manogi, ae o se brooch foi!'Aua le tu'u i luga o 'ofu vaila'au, e mafai ona e lafo atu le manogi i so'o se taimi.O se masini aromatherapy savali~

Perfume-bottles-10

I le tautalagia o nei fagu manogi fa'aosofia, e le mafai ona e ta'ua se tagata: Ren e Lalique.

O ia o se faʻataʻitaʻi tioata Farani, e matua aʻafia i le tulaga o Art Nouveau, ma o ana galuega e masani ona faʻaaloalo i le natura.O le fagu manogi i lalo o le lili o le vanu o le galuega masani a Lalique.

Perfume-bottles-8

Na faia e Lalique lana lava igoa fa'ailoga, lea e gaosia uma fagu manogi tioata mo le tele ma fagu mo ituaiga tetele.O le fagu manogi manogi Eucalyptus i le pito i lalo taumatau na gaosia e Lalique mo Boucheron.

未标题-3


Taimi meli: Ian-27-2022