Faʻafefea ona toe faʻaleleia le fagu fagu uu

O le tele ma sili atu o tagata ua pauu atu i le alofa i mea manogi, o se lelei mea manogi mafai faʻamalamalamaina lava aulelei, o le mafuaʻaga ua atili ai ona sili atu ona lauiloa tagata manogi i tagata. Suauʻu faʻaaogaina e le tatau pe faʻaaogaina soʻo, o le au e mafai ona aliali mai o se faʻafitauli atonu, faʻafefea ona toe faʻaleleia? Seʻi o tatou suʻesuʻe.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le fagu fagu uu

Fagu manogie mafai ona faʻatau le au i luga ole Initaneti ma le sui sui, faʻaaliga o le mea manogi faʻamau e masani lava ona faʻamaufaʻiaina le alumini, aveʻese le aufofoga faʻalogo ia aua neʻi faʻaleagaina le fagu tino; E mafai lava ona gagauina le au pe a uma, ma le nila ole asepeti o le mea manogi i totonu o le fagu e omomi fafo, sui i se isi fagu manogi.

https://www.ntgpglass.com/pump/

Ulu fagusa ulu faʻasusu vai

Lenei ituaiga o tulaga mafai ona o le faʻaaogaina o se metotia ia i ai se faʻafitauli, o le setete o le fagu manogi oso i fafo ma fetaomi le saoasaoa i popolega, o le fautuaga pe a faʻaaogaina mea manogi, faitau vave lolomi le ulu sausau, fetaomi le ulu sausau pe a uma mea uma. Ona o le tutusa lapoa o le suauʻu manogi, oomi le saoasaoa o le anapogi, o le ea i totonu o le fagu manogi faʻapipiʻiina, e mafai ona vave faʻateʻaina le manogi, pe a uma le sasa, o le sili atu o le mamafa e mafai ona fausia ai se puao. E mafai foi ona faaleagaina le mea sausau.

2edc000236ab3b4513ed

E tatau ona ou teuina mea manogi i totonu o le pusaaisa

Ua lelei. O mea manogi e le masani ona faʻaaogaina e mafai ona teuina ile pusaaisa mo se umi o le olaga. Ae e tatau ona tatou mataala i le faʻaaoga manogi masani lava i le mamao e mafai ai ona teuina i totonu o le pusaaisa, aua ave i fafo, o le vevela faʻafuaseʻi osooso, e faigofie ona faʻaleagaina le totonu molekula fausaga o mea manogi, ma mafua ai le leaga.

05

Aisea e tatau ai ona tuʻu i lalo le mea manogi

E leai se mea o le fagu fagu o loʻo faʻamau e faʻamau ina ia lava mau, e mafai lava ona tupu a o taimi ma volatilize, o le paipa o le au o le fagu manogi tuʻufaʻatasia alu saʻo i lalo, a o le mamafa i le paipa, manogi mafai alu lemu i fafo volatilize, a maeʻa tuʻu i tua mafai ona faʻaititia le volatilize o mea manogi, sili atu teu lelei mea manogi lelei.

/perfume-glass-bottle/


Taimi Post: Jul-06-2021